Festmode

 (118)

Sida: 1/2
Sida: 1/2

Klä upp dig i AtelierGS eleganta festkläder för damer

Högtidliga tillfällen kräver högtidliga plagg, så vi på AtelierGS har tagit fram festkläder för damer som vill stråla ikapp med tillställningen. Festligt mode kan betyda olika saker för olika kvinnor - för vissa betyder det blus och kavaj medan andra drömmer om tjusiga festblåsor. Våra festkläder för damer finns i flera utformningar, men samtliga plagg har en gemensam faktor: de är stilfulla, kvinnliga och givetvis iögonfallande som få.

AtelierGS festkläder för damer kan mixas och matchas på otaliga vis då vi bland annat erbjuder separata under- och överdelar samt accessoarer. Var inte rädd för att prova något nytt - med våra högklassiga designer, anpassade storlekar och personliga rådgivning är du i goda händer.

Fira friskt i våra snygga festkläder för damer

Livet är fullt av tillfällen att fira, så det gäller att vara rustad för alla situationer och säsonger. Våra festkläder för damer låter dig lägga krutet på att hitta plagg som passar din personliga stil. Oroa dig inte för passformen och kvaliteten - de har vi redan tagit hand om.

AtelierGS bjuder på söta toppar med gnistrande paljetter, vackra blusar med invävda metalltrådar och mängder med andra festliga plagg. Även kläder med det populära mönstret jacquard har letat sig in i sortimentet. Här kan du hitta festkläder för damer som passar explosiva nyårsfester, mysiga middagsbjudningar och alla tänkbara tillställningar däremellan. Finn plagg i din favoritstil fast i extra glammig tappning bland våra fina festkläder för damer.*Gäller bara för en beställning i webbutiken. Gäller bara för utvalda artiklar från kategorin ”Nytt i butiken” och vid ett minsta ordervärde (efter ev. returer) på 600 kronor. Kan inte användas till redan pågående beställningar eller presentkort. Ange koden i värdekodsfältet i varukorgen. Kampanjkoden är personlig och endast en kod kan lösas in per beställning och hushåll. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. den 24/2 2019.