_csrf 7fbd4b58-82f5-45d9-bdb4-03a9ad144e54
/94fc0317de9a10e7f5d7d3f7340aeabb41b5db62/assets sv
Byxor
He-Kurzgröße-Hosen
N-storlekar
Utvalt
_csrf 7fbd4b58-82f5-45d9-bdb4-03a9ad144e54
Du har redan tittat på 13 av 13 produkter

Herrbyxor: Mode som passar perfekt för män med anspråk!

Vare sig för det representativa utseendet i affärslivet eller de individuella fritidsplaggen: Atelier Gyllene Snittet erbjuder byxor i hög kvalitet för herrar med höga krav. Från den klassiska byxan med linningsveck till jeans till cargobyxor: Här finns det exklusivt herrmode för varje tillfälle!
De perfekta herrbyxorna ska inte bara garantera att de sitter perfekt utan också att de är mycket bekväma att bära, slitstarka, hållbara och ser vårdade ut. Därför bestämmer sig många anspråksfulla män för herrmode från Atelier Gyllene Snittet: Det berömda modeföretaget från Münchberg erbjuder högkvalitativa byxor för herrar som ställer mycket höga krav.
Från byxor med linningsveck till sommarligt lätt byxmode som shorts, bermudas och vita linnebyxor av linne eller bomull till tidlösa herrjeans: Våra herrbyxor övertygar med perfekt passform, är skrynkelfria och lättskötta och i fantastisk kvalitet med ett bra pris/prestanda förhållande. Övertyga dig själv och kolla modellerna i den aktuella kollektionen!

Dra fördel av ett brett urval av trendiga herrbyxor

Från eleganta byxor med eller utan pressveck till sportiga jeans, chinos, cargos med mera till angenämt lätta linnebyxor: Atelier Gyllene Snittet har de perfekt passande byxorna för varje tillfälle, krav och smakriktning.
Förutom ett brett urval av stilriktningar, snitt och material erbjuder webbshoppen ett imponerande färgutbud för alla män som även vill bekänna färg när det gäller mode. Vare sig mörka färgtoner som svart och brunt, klassiska färger som grått och beige eller populär färger som blått och rött.
Till och med när det gäller valet av storlek lämnar vårt sortiment inget övrigt att önska: Förutom de vanliga normal- och plusstorlekarna från 46 till 64 hittar du här också byxor för herrar med ståtliga XXL-mått. Undersätsiga storlekar (24 till 30) är idealiska för varje man som har byxlinningen under magen.