_csrf be2aa5a9-7ac7-432e-9174-e30c21367071 /d15997c174c44ab59e52120e9e2a7f4afc3eae36/assets sv
vi är sTolTa ÖVER DET VI GÖR!

vi är sTolTa

ÖVER DET VI GÖR!


I flera decennier har vår stora passion varit mode som sitter bra, ser bra ut och får kunderna att må bra.

Hos oss står alltid de klassiska värdena kvalitet, service och trendkänsla i fokus – vilket inte minst visar sig i våra nöjda kunder i Sverige och åtta andra länder i Europa.

För att förtydliga och förstärka det här budskapet har vi valt att återgå till vårt anrika varumärke Atelier Gyllene Snittet. Det är ett namn som rymmer långa traditioner och vi firar förändringen med en nydesignad logotyp, en uppfräschad webbplats, nya, spännande kataloger och

massor av lockande erbjudanden – modernare, kvinnligare och elegantare än någonsin. Naturligtvis fortsätter vi att vara din specialist när det gäller passform och kortare storlekar.

Vi hoppas att du delar vår passion för stilsäkert och bekvämt mode. Mycket nöje på shoppingrundan!

Vänliga hälsningar från familjen Wirth och Atelier Gyllene Snittet


Tradition

ÄR TIDENS TREND.


Livets goda tar sin tid att fullända.

Omsorg och omtanke skapar hållbara föremål som speglar nuet och blickar in i framtiden. Därför är traditioner en naturlig del i en livsstil som värdesätter kvalitet, elegans och skönhet – och sträcker sig långt utöver varje modefluga och tillfällig trend.

Helt i din smak.

Läs mer

KVaLITET

ÄR LIVETS MÅTTSTOCK.


Kvalitet är en ledstjärna i allt som rör modets värld.

När allting stämmer och designen uppfyller även de allra högst ställda krav på områden som material, bearbetning och passform – det är då du får uppleva äkta hantverkskonst. Och lära dig att livet är alltför dyrbart för att du ska nöja dig med mindre.

Läs mer

PASSFORM

FINNS DET NÅGOT VIKTIGARE?


I likhet med våra kunder lägger vi största vikt vid perfekt passform. Vår kollektion fnns i många vanliga storlekar, men i de flesta fall också i ett stort urval av korta och extrakorta storlekar.

Det är ett medvetet steg som skiljer oss från större delen av modevärlden. Men vi är övertygade om att kvinnor som känner att deras kläder sitter perfekt, med exakta proportioner och rätt placerade detaljer, får enklare att verkligen njuta av livet

Läs mer

SERVICE

SOM GÖR DIG HELT NÖJD


Det finns inget bättre än att ha någon som lyssnar och förstår.

Vår personliga kundtjänst finns här för dig och erbjuder kompetent rådgivning om allt från tyger och färger till snitt – plus fräscha matchningstips! De svarar också på frågor om storlekar och passform.

Ring oss på: 040-12 34 33

Läs mer

Modet

HaR MÅNGa VaCKRa SIDOR


I katalogen, i webshoppen och hemma hos dig.

Du har förstås en alldeles personlig uppfattning om mode. Vår målsättning är alltid att erbjuda ett så brett utbud att du enkelt kan hitta dina egna trendfavoriter.

För enkelhetens skull har vi delat in kollektionerna i fyra delar, så att du snabbt kan hitta vad du söker och låta dig inspireras till personliga och stilsäkra outfits. Oavsett vad som står i kalendern för den närmaste tiden har vi modet som får dig att njuta av tillfället.


Trends


Fascinerade färger och former!

Vad är egentligen en trend? Det behöver inte alltid vara något nytt och iögonfallande, utan kan snarare beskrivas som en spegel av vår tid, våra värderingar och perspektiv. En av dagens trender är kvinnor som trivs med sig själva. Som du, till exempel.

Upptäck tidens vackra och intressanta designer i exklusiva material – elegant, användbart och tidlöst – trenden är din!

Upptäck nu

Looks


Klassisk finess!

Mode i klassisk tolkning går aldrig ur tiden. Raffinerade linjer, smakfull elegans och gedigen kvalitet visar omvärlden vad som ligger dig närmast om hjärtat. Rätt klädd i alla sammanhang.

Upptäck vårt fantastiska utbud av stilrena snitt, fräscha färger och övertygande kvalitet i äkta hantverkskonst.

Upptäck nu

BASICS


Varje dag är en bra dag!

I vår kollektion hittar du en serie basplagg för oändligt många tillfällen, som kan matchas med personliga detaljer utifrån dagens planer. Basics är en garanti för sköna dagar och härliga tider.

Många snitt, varierade modeller, trendiga färger och exklusiv kvalitet. Och allt passar – både dig och tillsammans.

Upptäck nu

EXCLUSIVE


Du är värd något alldeles extra!

Till en särskild dag eller en kväll utöver det vanliga ska modet vara något speciellt. Dina kläder ska signalera perfektion, skönhet och raffinerad elegans. Mode att njuta i.

Extravaganta material, fulländade snitt och imponerande hantverkskonst – exklusivitet på hög nivå.

Upptäck nu