_csrf 26cae4a6-bd48-4fbd-b2eb-98f380cb4845
/d15997c174c44ab59e52120e9e2a7f4afc3eae36/assets sv
Sport och fritid
en storlek
Skostorlek
K-storlekar
N-storlekar
Utvalt
_csrf 26cae4a6-bd48-4fbd-b2eb-98f380cb4845
Du har redan tittat på 60 av 92 produkter

Sport och fritid - rätt klädd i ditt aktiva liv

Vardagen är ofta präglad av en rad olika fysiska moment som kräver att man är rätt rustad och väl förberedd. Det är viktigt att vi lägger tid på oss själva och vår hälsa för att må bra, så sport och fritid är ett viktigt tema hos AtelierGS. Fritidskläder med hög kvalitet, luftiga material och stretchiga textilier anser vi vara viktiga för att få ut det bästa av våra intressen inom sport och fritid.

Snygga träningsbyxor finns i flera modeller och du hittar även matchande jackor, tröjor och västar. Efter en lång och aktiv dag kan du dessutom svepa in dig i en mysig morgonrock från AtelierGS och bara koppla av. Lång eller kort, kurvig eller smal - hos AtelierGS finns det en storlek för varje kroppsform.

Sport och fritid - smarta träningsplagg och ljuvlig vardagslyx

Vi har ett brett utbud av kläder för sport och fritid för både varma och kalla dagar. På sommaren passar det bra med ett par tunnare byxor av kortare modell och gärna med en matchande jumper till. När det däremot blir lite kyligare ute är det mysigt med en mjuk plyschjacka, en varmare fleecejacka eller en praktisk fleeceväst. Om man gillar uppiggande färger har vi allt ifrån smaragd till cerise, men vi har även klassiska basfärger så som svart, grått och vitt.

Det ska vara enkelt att tvätta kläder för sport och fritid, så därför har vi valt material som är lätta att sköta och som torkar snabbt efter tvätt. Bär dina plagg när du tränar aktivt eller när du helt enkelt suktar efter den där oemotståndliga känslan av välbehag och komfort. Hos oss finns det en variant för varje aktiv kvinna som värderar kvalitet inom sport och fritid.