Klänningar och två-delat

 (81)

Sida: 1/1
Sida: 1/1

Sommarfina klänningar i beprövad AtelierGS-kvalitet

Våra klänningar fungerar vid många olika tillfällen och kännetecknas av mjukt fallande material och exklusiva mönster. Lätta färgglada linneplagg, bekväma jerseymodeller med raffinerade draperingar eller klassiska klänningar i svart.

Klänningar i säsongens färgpalett

Oavsett om du känner för en 3/4-lång modell eller en hellång aftonklänning – i vårt mode kan du vara säker på att du gör ett bestående intryck. Vackra sommarkulörer som bordeauxrött eller fuchsia ger ett fräscht intryck och blir helt oemotståndliga till en lätt solbränna. För den optimala sommarlooken – matcha din lätta sommarklänning med en kavaj eller en kofta ur vårt sortiment och du är redo för allt dagen har att erbjuda.

                                                 *Gäller bara för en beställning i webbutiken och vid ett köp av minst två artiklar efter ev. returer. Du får 50% rabatt på den billigaste artikeln. Kan inte användas till redan lagda beställningar eller presentkort. Uppge koden i värdekodsfältet i varukorgen. Kampanjkoden är personlig. Högst en kampanjkod kan användas per beställning och hushåll. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller till 29/4 2018.