_csrf ae9a7957-db98-4e63-a9b9-5b1307bb7f1a
/7d9c69e237b389204ffaccdba180f033c38d7412/assets sv
Kjolar
K-storlekar
N-storlekar
Utvalt
_csrf ae9a7957-db98-4e63-a9b9-5b1307bb7f1a
Kjol
NY
Kjol
NY

Vackra kjolar för alla dina tillställningar hos AtelierGS

Kjolar ger ett feminint intryck och passar alldeles utmärkt till vardags och till fest. Finns det något härligare än att bära en luftig, färgglad sommarkjol som fladdrar runt benen när värmen kommer? Med ett par snygga sandaler och en enkel topp är man perfekt utrustad inför sommarfesten. En annan favorit och ett säkert kort som passar på kontoret är en knälång pennkjol kombinerat med en blus eller kavaj. Är man ute efter något praktiskt och lättskött är en trendig jeanskjol med resår i linningen ett snyggt och säkert val.

Med en snyggt sittande kjol går du från vardaglig till förtjusande feminin och dessutom passar dessa smarta plagg till det allra mesta. Finslipa din fest- och vardagsgarderob med en kjol som betonar dina allra bästa drag.

Beställ hem kjolar med snygg design och perfekt passform

AtelierGS lägger stort värde på att varje kvinna ska känna sig bekväm i sina kläder. Med hjälp av välarbetade textilier av enastående kvalitet och snygga designer kan vi hålla hög klass på våra kjolar. Du hittar allt ifrån vida knälånga sommarkjolar till figurnära klassiska kjolar. Föredrar man riktigt mjuka material har vi både ullkjolar med resår i linningen och välskurna manchesterkjolar. De passar även under kyligare dagar.

För perfekt passform är det viktigt att du hittar rätt längd på kjolen och detta hjälper vi dig med genom att ha ett flertal specialstorlekar. Med både korta och långa varianter vet vi hur du får ut det bästa av dina ben. Färgglatt, enfärgat eller häftigt mönstrat - hitta din favorit och låt dig inspireras.