Byxor

 (212)

Sida: 1/3
Sida: 1/3

Från simplistiskt vackert till tuff trend - dambyxor från AtelierGS

Varje lyckad look börjar med ett par riktigt snygga brallor - därför erbjuder AtelierGS ett brett utbud av byxor för damer. Vår innovativa inställning till dammode har resulterat i mängder med plagg som förser din garderob med en extra gnutta trend utan att du behöver göra avkall på komforten.

Våra byxor för damer förenar nytta med nöje då de gör din personliga favoritstil extra trendig och behaglig. Spara inte på krutet - gör det mesta av din klädsel i alla lägen! AtelierGS erbjuder dambyxor som passar att vara vardagssnygg i under de härligt lata dagarna hemma såväl som riktigt sofistikerade byxor som passar utmärkt att bära på viktiga möten och vid festliga tillfällen. Vill du göra ett extra proffsigt intryck eller kanske bara känna dig särskilt vacker? Då gör du rätt i att spana in våra smarta storlekar.

Dambyxor från AtelierGS - klädsamt mode för alla former

Att trivas i sitt eget skinn är en väsentlig del av välbefinnande, men glöm för all del inte bort att även skapa en trivsam garderob. För den korta, långa, kurviga och slanka - AtelierGS har dambyxor som passar varje unik kroppsform så att du kan njuta av fullkomlig komfort. Här hittar du allt ifrån slimmade tights och tuffa jeans till stiliga kostymbyxor och lekfull manchester. Många av våra byxmodeller har dessutom fyndiga finesser såsom generös stretch som inte tappar formen och skrynkelfria material. Maxad stil, men minimal skötsel - det är framtidens mode.

AtelierGS byxor för damer finns i ett spektra av textilier, färger, mönster och diverse spännande variationer. Vad sägs om ett par tidlösa dambyxor med tjusiga pressveck och bekväm resår i linningen, eller lockar kanske snarare en tight bralla med uttryckfulla blomstertryck? Våga vidga din unika stil med AtelierGS välsittande storlekar.*Gäller bara för en beställning i webbutiken. Gäller hela sortimentet och vid ett minsta ordervärde (efter ev. returer) på 600 kr. Kan inte bytas mot kontanter. Kan inte användas till redan pågående beställningar eller presentkort. Uppge koden i värdekodsfältet i varukorgen. Dra sedan själv av värdechecksbeloppet från fakturan! Kampanjkoden är personlig. Högst en kampanjkod kan användas per beställning och hushåll och den kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 27/5 2018.