_csrf 5105b2ff-7fc0-42a9-bf03-ba98623d6b90
/d15997c174c44ab59e52120e9e2a7f4afc3eae36/assets sv
_csrf 5105b2ff-7fc0-42a9-bf03-ba98623d6b90
Du har redan tittat på 60 av 239 produkter

Dambyxor med perfekt passform – exklusivt mode för kvinnor med anspråk

Unna dig kläder som sitter som skräddarsydda: Atelier Goldner Schnitt erbjuder exakt passande dambyxor för varje figur och storlek, som anpassar sig optimalt till de individuella figurerna. Oavsett om i normal, kort eller extra kort storlek: Här hittar du byxmode i upp till 25 konfektionsstorlekar!
För inget annat klädesplagg är passformen så viktig som för byxmodet: Bara med den rätta skärningen vid lår och midja sitter en modell verkligen perfekt och utmärker sig med motsvarande höga bärkomfort. Därför bestämmer sig många anspråksfulla kvinnor för dambyxor från Atelier Gyllene Snittet: Långt ut över Tysklands gränser betraktas vårt traditionsrika modeföretag som specialist för passform, som garanterar största möjliga bekvämlighet och ett alltigenom attraktivt utseende. Men det bästa är: Tack vare det egenutvecklade skärningskonceptet med upp till 25 olika konfektionsstorlekar erbjuder Atelier Gyllene Snittet den perfekt passande dambyxan för varje figur och kroppsstorlek – från chica tygbyxor i klassisk elegans till trendiga damjeans med välbefinnandegaranti.

Dambyxor i korta storlekar finns att beställa i stort urval hos Atelier Gyllene Snittet

Det spelar ingen roll om du är stor eller liten, snarare kvinnlig eller sportig: Unna dig stiliga dambyxor som är optimalt anpassade till din individuella figur. Från mångsidigt kombinerbara damstretchbyxor till robusta cargobyxor, bekväma joggingbyxor och chica konstläderbyxor till elegant byxkjol: Webbshoppen erbjuder de passande dambyxorna för varje tillfälle och smakriktning. Även jeansbyxor i hög kvalitet som på kort tid avancerar till älsklingsjeans, finns i ett omfångsrikt sortiment hos Atelier Gyllene Snittet. Till exempel så kallade boyfriendjeans, som anses speciellt bekväma och som ser lika bra ut till den stickade tröjan som till blusen. Oavsett vilken av de aktuella dambyxorna du bestämmer dig för: Använd måttabellen så att din nye ledsagare sitter alldeles perfekt och ser ut som skräddarsydd. Eller ta reda på din helt personliga Atelier Gyllene Snittet-byxstorlek med hjälp av storleksberäkning. Gläd dig redan nu över din kommande älsklingsbyxa: Välj ut din önskade modell online och kasta också en blick på de aktuella överdelarna. För du vet ju redan: Hos Atelier Gyllene Snittet kan du smidigt köpa högkvalitativa kläder mot faktura!