_csrf 90aaca4e-4c07-4764-b8d5-d3e4d15bcf59
/d15997c174c44ab59e52120e9e2a7f4afc3eae36/assets sv
_csrf 90aaca4e-4c07-4764-b8d5-d3e4d15bcf59
Du har redan tittat på 60 av 351 produkter

Eleganta damblusar i härliga material för en vinnande look

En helt vanlig dag på jobbet eller kanske en härlig sommarfest - det finns mängder med underbara ursäkter att bära en trendig damblus av lyxigt material. Om man känner för att bära en trendig, men ändå professionell klädsel på jobbet kan det passa bra med en klassisk blus med krage och knappar. Kombinerat med en pennkjol eller byxor med pressveck blir resultatet extra elegant. Under sommarfesten i trädgården med vänninorna kan ett par tunna, lediga byxor och en trendig överdel ge en avslappnad, men välklädd look som är lätt att trivas i hela dagen lång.

I vårt sortiment hittar du ljusa stilrena färger, härliga varma toner och vackra spännande mönster på våra blusar för damer. Mixa och matcha dina nyfunna favoritplagg och skapa en stil som passar dig och din tillvaro. AtelierGS utbud av damblusar passar mängder med stilar, tillfällen och silhuetter.

Damblusar med klass och kvalitet för varje unik kvinna

Design, kvalitet och passform är tre viktiga egenskaper som AtelierGS värnar mycket om. Våra damblusar och tunikor är framställda av enastående textilier som passar alla sorters figurer och framhäver den vackra kvinnokroppen. De exklusiva materialen har bearbetats med omsorg för att kunna ge dig bästa möjliga komfort.

För att känna sig bekväm är det viktigt att man hittar den rätta storleken och därför har vi valt att utveckla våra storlekar. Vi har långa och korta modeller samt unika mellan- och specialstorlekar så att alla ska få möjlighet att hitta den där perfekta passformen. AtelierGS erbjuder damblusar i en mängd varianter såsom linneblusar, tunikor och jerseyblusar. Förse din garderob med en extra dos fräschör med en gedigen damblus.